Ajankohtaista   Matkailu  Palvelut   Kallioranta Yhteys Muistoja  


KalliorantaKarunan Kallioranta, monien juhlien näyttämö sijaitsee kylän sydämessä aivan meren rannalla. Vuonna 1887 rakennettu talo on palvellut kunnan ensimmäisenä kouluna, kartanon huvilana sekä suojeluskuntatalona. Nyt Kalliorannan salissa tanssahdellaan niin häitä, syntymäpäiviä kuin hirvipeijaisiakin. Vieressä sijaitseva tunnelmallinen tanssilava kutsuu juhannustansseihin ja kalliolta voi ihailla merellä loimuavaa kokkoa. Karunan urheilijat peruskorjasi talon sisältä vuonna 2006 TE-keskuksen rahoituksella.

Kallioranta toimii myös harrastetilana. Talvi-iltoina löytyy toimintaa jumpan, sählyn ja 4H-kerhon tiimoilta. Kallioranta on kylän yhteisten tapahtumien keskus ja sitä myös vuokrataan erilaisiin tapahtumiin kuten häiden ja merkkipäivien viettoon. Tanssilavan läheisyydestä löytyy Karunan Urheilijoiden saunatilat, jotka kuuluvat olennaisena osana Kalliorantaan. Talvella perjantai-iltaisin harrastetaan avantouintia. Urheilijoiden sauna lämpiää klo 17 alkaen. Takkatuvassa voi pitää kokouksia taikka kursseja.

Tiedustelut ja varaukset puh. 045 186 3838 tai kallioranta(at)outlook.com

Kallioranta Nuorisotalontie 3, 21590 Karuna
•120 hengelle, tarjoilukeittiö, ruokasali, juhlasali ja ulkona erillinen katettu tanssilava
•tiedustelut ja varaukset puh. 045 186 3838 tai kallioranta@outlook.com. Tilat varattuaan vuokraaja maksaa puolet vuokrasta etumaksuna, jota ei palauteta ja loput kuukautta ennen tilaisuutta. Avaimet saa talonmieheltä tilaisuuden alkaessa. Tiloja vuokrattaessa sopimuksessa pitää olla nimettynä täysi-ikäinen vastuuhenkilö.
•lauantain vuokranneille vuokra-aika alkaa perjantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 12. Lisätunnit 10 euroa tunti. Juhlia saa klo 02:00 asti.
•1.4.-30.9. koko talo ja tanssilava-alue 700 euroa/juhlatilaisuus
1.10.-31.3., jolloin ulkotiloja ei voi käyttää hinta 300 euroa /tilaisuus
•kirjasto-osan vuokra on 50 euroa/tilaisuus, kirjasto-osa ja keittiö 100 euroa/tilaisuus
•paikkakunnan seurat ja yhdistykset voivat vuokrata tiloja kokouskäyttöön 25 euroa/kokous.

Karunan Urheilijoiden sauna Nuorisotalontie 5, 21590 Karuna
•kaksi saunaa alakerrassa, yläkerrassa takkahuone (noin 40 hengelle) ja keittokomero
•tiedustelut ja varaukset puh. 045 186 3838 tai kallioranta(at)outlook.com. Tilat varattuaan vuokraaja maksaa vuokran kokonaisuudessaan. Avaimet saa talonmieheltä tilaisuuden alkaessa. Vuokra-aika alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Tiloja vuokrattaessa sopimuksessa pitää olla nimettynä täysi-ikäinen vastuuhenkilö.
•vuokra on karunalaisten yhdistysten ja Karunan Urheilijoiden aktiivitoimijoille 100 euroa tilaisuus, muille 150 euroa vuorokausi. Hintaan kuuluu saunan lämpimänä pitäminen 3 tuntia.
•pelkän takkahuoneen vuokra kokouskäyttöön karunalaisilta seuroilta ja yhdistyksiltä on 25 euroa/kokous. Kokouskäyttöön hinta muille 50 euroa.Päärakennus.

Näkymä tieltä tanssilavalla.
© Karunan Urheilijat 2017
Puheenjohtaja Pekka Virtanen  |   Puh. 02 470 1549